30 min
2 people

Spinach spaghetti

Author: zhutao

Dish type: Marynaty

Cuisine: fusion

Flavor: łagodny

Ingredients

  • 200 g spaghetti noodles
  • 1 chicken fillet
  • 200 g spinach leaves
  • 1 avocado
  • 4 cloves garlic
  • 150 g sheep’s cheese
  • 2 tablespoons TaoTao Basil & Chili
  • Salt and pepper

Preparing

  • Step 1.

    Cook the spaghetti al dente in salted water. Drain.

  • Step 2.

    Cut the chicken into thin strips, slice the garlic. Remove the pit from the avocado, crush the pulp with a fork.

  • Step 3.

    Heat the Basil & Chili on a frying pan along with oil.

  • Step 4.

    Add the chicken and garlic.

  • Step 5.

    Fry until the chicken is golden-brown.

  • Step 6.

    Add spinach leaves, when they wilt, add sheep’s cheese and avocado.

  • Step 7.

    Stir vigorously, allow the ingredients to combine.

  • Step 8.

    Add a bit of water (prefrably the one used to cook the noodles) and spaghetti, add spices to taste.

  • Step 9.

    Stir.

  • Step 10.

    Serve with grated parmesan cheese.

Odwiedzając tę stronę, wyrażasz zgodę na używanie plików „cookies” zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Dalsze korzystanie z tej strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, że akceptujesz politykę stosowania plików cookies, opisaną w Privacy policy