> 1h
2 people

Spicy fried noodles with codfish

Author: zhutao

Dish type: Dania główne

Cuisine: fusion

Flavor: łagodny

Ingredients

  • 200 g cod fillet
  • 200 g wheat noodles (spaghetti)
  • ½ bunch spring onion
  • 1 onion
  • 4 cloves garlic
  • 3 cm ginger root
  • 2 tablespoons TaoTao Sambal Oelek sauce
  • 1 tablespoons coconut oil

Preparing

  • Step 1.

    Dice the cod fillet, put it in a bowl. Cover with the Sambal Oelek sauce.

  • Step 2.

    Cook the noodles according to the instructions on the package.

  • Step 3.

    Heat the coconut oil on a frying pan. Grate the ginger root, press the garlic, dice the onion. Fry for a short time, add the fish and fry until it gets golden brown.

  • Step 4.

    Add the noodles, soy sauce to taste, and a bit of water used to cook the noodles. Fry until the flavors combine.

  • Step 5.

    Sprinkle generously with sliced spring onion.

  • Step 6.

Odwiedzając tę stronę, wyrażasz zgodę na używanie plików „cookies” zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Dalsze korzystanie z tej strony, bez zmiany ustawień przeglądarki internetowej oznacza, że akceptujesz politykę stosowania plików cookies, opisaną w Privacy policy