FB
czy wiesz, że
Chińczycy słyną z produkcji doskonałych (i bardzo drogich) noży ze stali chirurgicznej i molibdenowo-chromowej, które wystarczy ostrzyć raz na 25 lat
zhutao
Zhu Tao poleca produkt:
Makarony / Makaron ryżowy nitki
Makaron ryżowy nitki
Makaron ryżowy nitki
Rodzaj: Makarony200 g
Kraj pochodzenia: Tajlandia

Sposób przyrządzania:

  • zagotować wodę w garnku i zestawić z kuchenki,
  • wrzucić makaron do wody i zostawić pod przykryciem 3-4 minuty,
  • następnie odcedzić.
Przepisy ( 86 ) :
Opis produktu

Makaron ryżowy nitki TaoTao ma postać cieniutkich, półprzezroczystych nitek. Produkowany jest wyłącznie z mąki i wody, nie zawiera cholesterolu. Delikatny makaron ryżowy wspaniale komponuje się z każdą potrawą, ponieważ wchłania smak sosu, z którym jest podawany. Pozwala to na przyrządzanie naszych ulubionych dań z zastosowaniem tego makaronu. Makaron ryżowy nitki polecany jest do zup, dań warzywnych i sałatek. Podczas głębokiego smażenia powiększa się i tworzy splątane, lekkie i kruchutkie pasma, które stanowią świetny dodatek do sałatki z kurczaka.

Więcej informacji o makaronach znajdziesz w poniższych artykułach:

Makarony ryżowe - łatwo, zdrowo, niebanalnie...

Makaron długiego życia

Zapraszamy do lektury!

Produkt dostępny w sklepie www.harmoniasmakow.pl

Karnawałowa przekąska ze Słodko-pikantnym sosem chili TaoTao

Pieczywo, pasztet i ser camembert kroimy na niewielkie kawałki. Robimy dwa rodzaje mini-kanapek: z pasztetem i morelami oraz z serem pleśniowym i ...

Roladki z bakłażana z sosem czosnkowym chili TaoTao

Kroimy bakłażana wzdłuż na dość cienkie plastry, posypujemy solą i odstawiamy na 15 minut, by sól wyciągnęła z niego gorycz, następnie ...

Smażona wieprzowina z sosem sojowym TaoTao i Makaronem chow mein TaoTao

Makaron zalewamy wrzątkiem, przykrywamy i odstawiamy na 3 minuty. Odcedzamy. Rozgrzewamy nieco oleju i podsmażamy cebulę pokrojoną w piórka, ...

Pikantny makaron chow mein TaoTao z kiełbasą z sosem chili czosnkowym TaoTao

Makaron wkładamy do wysokiego naczynia i zalewamy gorąca wodą. Po 5 minutach odcedzamy Na patelni rozgrzewamy olej i wrzucamy pokrojoną w ...

Ryba w sosie słodko-kwaśnym

Filety solimy i pieprzymy oraz skrapiamy sokiem z cytryny. Odstawiamy na 15 minut. Rozgrzewamy olej, na który wrzucamy liście laurowe oraz kawałek ...