FB
czy wiesz, że
najwcześniej grzyby MUN zaczęto stosować w Chinach. Cieszyły się one ogromnym powodzeniem już w czasach dynastii Tang (618-907).
zhutao
Zhu Tao poleca produkt:
Makarony / Makaron ryżowy nitki
Makaron ryżowy nitki
Makaron ryżowy nitki
Rodzaj: Makarony200 g
Kraj pochodzenia: Tajlandia

Sposób przyrządzania:

  • zagotować wodę w garnku i zestawić z kuchenki,
  • wrzucić makaron do wody i zostawić pod przykryciem 3-4 minuty,
  • następnie odcedzić.
Przepisy ( 88 ) :
Opis produktu

Makaron ryżowy nitki TaoTao ma postać cieniutkich, półprzezroczystych nitek. Produkowany jest wyłącznie z mąki i wody, nie zawiera cholesterolu. Delikatny makaron ryżowy wspaniale komponuje się z każdą potrawą, ponieważ wchłania smak sosu, z którym jest podawany. Pozwala to na przyrządzanie naszych ulubionych dań z zastosowaniem tego makaronu. Makaron ryżowy nitki polecany jest do zup, dań warzywnych i sałatek. Podczas głębokiego smażenia powiększa się i tworzy splątane, lekkie i kruchutkie pasma, które stanowią świetny dodatek do sałatki z kurczaka.

Więcej informacji o makaronach znajdziesz w poniższych artykułach:

Makarony ryżowe - łatwo, zdrowo, niebanalnie...

Makaron długiego życia

Zapraszamy do lektury!

Produkt dostępny w sklepie www.harmoniasmakow.pl

Wrap z Orzeszkami ziemnymi z polewie wasabi TaoTao

 Grzyby mun namaczamy i gotujemy zgodnie z instrukcją na opakowaniu, odsączamy i studzimy. Sos pomidorowy mieszamy z przeciśniętym przez ...

Falafel TaoTao

 Ciecierzycę zalewamy sporą ilością wody i odstawiamy na noc. Odcedzamy i przepuszczamy ciecierzycę przez maszynkę do mięsa, lub ...

Hummus TaoTao

 Ciecierzycę zalewamy sporą ilością wody z sodą i odstawiamy na noc. Odcedzamy, płuczemy i gotujemy przez około 40 minut. Znów ...

Samosy TaoTao

 Przygotowujemy farsz. Ziemniaki obieramy i kroimy w kostkę. Gotujemy w osolonej wodzie. Na patelni rozgrzewamy niewielką ilość oleju. ...

Gołąbki w burakach liściowych TaoTao

 Liście myjemy, odcinamy łodyżki i blanszujemy przez parę sekund w dużym garnku z wrzątkiem. Na niewielkiej ilości tłuszczu ...